LIFESTYLE & PERSONAL

Cara Naikkan Berat Badan Bayi 9-11 Bulan Mengikut Saranan Pakar Pemakanan

Perkongsian kali ni mengenai Cara Naikkan Berat Badan Bayi 9-11 Bulan mengikut saranan doktor pakar pemakanan. Perhatian! Perkongsian ini khas untuk bayi anda yang tak cukup berat. Yang berat normal tak perlu ikut ya. Teruskan pemakanan yang sihat dan keperlabagaian ikut kehendak bayi anda. Anak alami masalah kurang berat badan amat lah membimbangkan hati seorang …

Cara Naikkan Berat Badan Bayi 9-11 Bulan Mengikut Saranan Pakar Pemakanan Read More »

Review : Diapers Murah Mikubi Newborn, Size S dan M

Diapers atau lampin pakai buang benda yang paling payah nak survey. Sebabnya, diapers ni ikut kesesuaian bayi sendiri. Macam saya, dah masuk 5 bulan mengandung, akan start membaca mengenai persediaan jadi ibu, termasuk barang-barang untuk bayi. Jadi kali ni, saya nak buat review Diapers Murah Mikubi Newborn, Size S dan M. Tak ramai orang tahu …

Review : Diapers Murah Mikubi Newborn, Size S dan M Read More »

Buffet Ramadhan 2018 Hotel Pullman Putrajaya 15

Buffet Ramadhan Hotel Pullman Putrajaya 2018

Hi, kali ke dua saya ke Hotel Pullman Putajaya untuk review Buffet Ramadhan. Yang menarik tema Buffet Ramadhan Hotel Pullman Putrajaya tahun ni adalah Magical Ramadhan Night. Hidangan Buffet Ramadhan Hotel Pullman Putrajaya 2018 Pelbagai hidangan disajikan untuk buffet ramadhan kali ini. Ada masakan India, Asia Tenggara, Cina, Timur Tengah, Pasta, Buah-buahan, Satay Kajang, Warung …

Buffet Ramadhan Hotel Pullman Putrajaya 2018 Read More »

Mega Wedding Malaysia 2018 Meriah Dengan Pakej Perkahwinan Murah

Mega Wedding Malaysia 2018 Meriah, Anjur Pakej Perkahwinan Murah

Mega Wedding Malaysia 2018 Meriah, Anjur Pakej Perkahwinan Murah | Baru-baru ini satu majlis perkahwinan beramai-ramai anjuran Mega Wedding Malaysia telah diadakan di Marina Putrajaya. Ini merupakan anjuran Mega Wedding ke 5 sepanjang diadakan dan yang pertama untuk 2018. Seramai 8 pasangan diraikan bersama keluarga masing-masing. Best jugakan buat majlis perkahwinan ramai-ramai. Meriah dan paling …

Mega Wedding Malaysia 2018 Meriah, Anjur Pakej Perkahwinan Murah Read More »

Macam mana rasanya sakit senggugut?

Senggugut. Perempuan je rasa macam mana sakit senggugut. Kalau senggugut datang, sampai dah tak boleh buat apa. Kalau dekat kelas, geng-geng lelaki paham la kalau kawan perempuan sendiri dah tekan perut dan tidur dalam kelas. Sampai geng lelaki yang sibuk tanya.. “tu kenapa?” “weh, ko ok tak?” “Weh gi tidur kat bilik rawatan laaa.”. Macam-macam… …

Macam mana rasanya sakit senggugut? Read More »

Pengalaman Lasik di UIA Kuantan. Harga dan Video Animasi Lasik

Lasik di UIA Kuantan. Harga dan Video Animasi Lasik | Alhamdulillah. Tak sangka. Diberi kesempatan dan dimurahkan rezeki nak buat Lasik di UIA Kuantan. Dah lama sebenarnya nak buat, tapi masih tertangguh-tangguh. 26 Oktober 2017 dimakbulkan doa untuk buat lasik. Aku takkan cerita panjang, cukup fakta dan maklumat yang korang perlu tahu sepanjang aku buat …

Pengalaman Lasik di UIA Kuantan. Harga dan Video Animasi Lasik Read More »

Scroll to Top