Skip to main content

Assalamualaikum.. Sebelum ni aku ada tulis pasal ebook Peperiksaan Pegawai Diplomatik, hari ni aku nak cakap pasal Ebook Lulus Peperiksaan Teknologi Maklumat F41.. Khas bagi mereka yang akan hadapi peperiksaan pegawai teknologi maklumat F41 dalam beberapa hari lagi..

Masih mencari rujukan tambahan dan soalan contoh untuk menjawab Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41? Usah risau kalau anda masih tercari cari dan tidak mempunyai rujukan untuk hadapi peperiksaan ini, anda boleh dapatkan ebook Peperiksaan Teknologi Maklumat F41 di sini.

Apa lagi bermain di minda? Risau format berbeza? Jangan risau, kerana sebahagian besar format Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat F41 sebenarnya sama sahaja dengan Format Peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik. So, anda boleh menggunakan panduan dari ebook Peperiksaan Pegawai Diplomatik untuk rujukan UMUM Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat F41.

Untuk memiliki panduan EXAM PTD boleh beli: Rujukan Exam PTD (klik)

Eh sama?? Habis tuh macam mana nak bezakan kedua dua peperiksaan ni? Takkan soalan pun sama?

Kedua dua peperiksaan ini dibezakan melalui :

Soalan KHUSUS Perjawatan Teknologi Maklumat 

Sekiranya anda telah membeli rujukan exam PTD anda boleh gunakan contoh soalan dalam rujukan tersebut dan lakukan sedikit ulangkaji berkaitan Teknologi Maklumat. Sekiranya anda belum memiliki rujukan exam PTD, anda boleh buat pembelian dalam masa 48 jam.. Ingat..! hanya di buka selamat 48 jam!!..

Panduan ini lengkap untuk membantu anda memahirkan diri dengan soalan soalan seperti berikut:

  • Pengetahuan AM Malaysia dan Alam Sekeliling
  • Esei Bahasa Melayu
  • Esei Bahasa English
  • Soalan Soalan Matematik
  • dan nota nota ringkas.

Dapatkan  rujukan anda untuk peperiksaan pegawai teknologi maklumat di sini –>Rujukan Exam PTD

Sekiranya jualan telah di tutup, maka ini bermakna tempoh 48 jam yang di berikan sudah tamat.. Jika anda yang akan hadapi peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat F41, anda perlu dapatkan panduan ini dan membuat sedikit rujukan tambahan mengenai Teknologi Maklumat…

Selamat maju jaya~

Cik Na

Cik Na

"The past cannot be changed. The future is yet in your power girl."

One Comment

  • Emi says:

    Walaupun dah lama tapi post ni masih relevan untuk rujukan calon exam Pegawai Teknologi Maklumat F41 untuk tahun ni

Leave a Reply