Skip to main content

Assalamualaikum.. Boleh katakan dah lebih 5 bulan saya pakai Ninetology Black Pearl 2.. Alhamdulillah.. dengan harga RM199 selepas rebate SKMM (dah xda dah) dan rebate kilang, saya memiliki sebuah handphone yang boleh di katakan berbaloi dengan harga dari handphone samsung S dan Samsung Y yang harganye lebih kurang sama tapi performancenya boleh di katakan tak berapa..hehe.. (saje je nak jeleskan adik sendiri.. hehe)..

Ninetology Black Pearl 2… Berbaloi dengan Harga

Tapi betul saya cakap, berbaloi dengan harga, Ninetology Black Pearl 2 ada performance baik, touch scree yang smooth, dan boleh main minion rush baik punyeeee! ngeh..

Kalau tengok pada spesifikasi Ninetology Black Pearl 2, lebih grand dari handphone harga RM499 yang lain.. Tak caya? sila beli dulu then guna.. Superb beb..

Kalau tak puas hati lagi.. Nah saya kumpulkan kepuasan mereka yang memakai Ninetology Black Pearl 2.. Memang ramai pengguna Black Pearl 2.. Tak rugi..

ninetology black pearl 2

Anda pengguna Ninetology? Jom join kami di group Ninetology User dan www.GNUM-X.com

Cik Na

Cik Na

"The past cannot be changed. The future is yet in your power girl."

9 Comments

Leave a Reply