Skip to main content

SOLD OUT

Harga Asal : RM 25

Harga Jual : RM 22 (Termasuk Pos)

Condition : 100% .. baru baca 2 kali..

Sebab Jual : rolling balik beli novel lain.. siapa nak beli dengan harga murah boleh masuk sini..first come first serve ok!.. hanya ada 1 buku..

Sinopsis :

Tidak mahu jatuh cinta! Itu prinsip Isyatul kerana bukan mudah untuk dia menyerahkan hatinya kepada mana-mana lelaki, lebih-lebih lagi kepada Amrin yang sentiasa mengejarnya tanpa jemu. Entah kenapa prinsip itu terbang dibawa angin lalu apabila hatinya dapat menerima lelaki itu ke dalam hidupnya.

Amrin membawa rombongan merisik. Isyatul dilamar sebagai bukti tahap keseriusan lelaki itu mencintainya. Namun, rombongan merisik pulang dalam kehampaan. Isyatul kecewa. Ada sesuatu rahsia yang cuba disembunyikan oleh ayahnya. Amrin pula merana sehingga membawa diri bertahun-tahun lamanya.

Keliru dengan percintaannya, Isyatul diduga dengan kehadiran Najwan. Sikap dan tutur bicara lelaki itu mencuit jiwanya. Dia ingin bercinta lagi. Namun, sejarah cinta lalu menyekatnya daripada menerima hati lelaki itu. Takut pisang berbuah dua kali. Apatah lagi, rahsia yang disembunyikan oleh ayahnya masih belum terungkai.

 

Boleh Mesej untuk booking di talian : 013-5960194..

Cik Na

Cik Na

"The past cannot be changed. The future is yet in your power girl."

Leave a Reply