Promosi Raya AidilAdha di OMGFest Part 2 28 September 2014

Promosi Jualan Runtuh OMGFest Fasa 2-1

OMGFest! Introduction sudah…

OMGFest! Fasa 1 pun sudah…

Kini yang ke tiga OMGFest Fasa 2 yang akan berlangsung tak lama lagi.

OMGFest! kali ini lebih menarik dengan lebih 200 peniaga online dan kehadiran lebih dari 20 orang artis yang akan sama -sama membuat jualan seperti Mawi & Ikin, Zarina Zainuddin, Ako Mustafa, Iesya Toh, Afdlin Shauki, Saida & Saerah, Catriana Ross, Raja Ema dan ramai lagi.

Promosi Jualan Runtuh OMGFest Fasa 2-4

Catriana Ross akan buat jualan cookies.

Promosi Jualan Runtuh OMGFest Fasa 2-2

 

Raja Ema berhenti belakon jual baju tidur? Baca sini

Jualan Raya Harga Runtuh 90%

Lebih menarik lagi, jualan runtuh akan di adakan sebanyak 90% untuk barangan seperti tas tangan, aksesori, baju, makanan, kasut dan ksmetik.

Untuk pengetahuan semua, OMGFest! masih mengekalkan elemen membeli sambil menderma untuk Gaza dengan kerjasama Muslim Care, Youth Change movement Malaysai (YMC Malaysia) dan rakan digital media iaitu Appslipers Pioneer.

Selain itu pertunjukan fesyen bertemakan “Gaza Fashion Expression” turut diadakan dengan peragaan busana dari Madiha Souk bagi menonjolkan expresi terhadap kejadian yang menimpa Palestine.

Promosi Jualan Runtuh OMGFest Fasa 2-3

Ini antara model dan koleksi untuk “Gaza Fashion Expression”

Hari ni dan semalam 15 -16 September 2014, OMGFest! dengan kerjasama Muslimah Divers telah mengadakan satu acara penyerahan bendera Gaza di dasar laut Pulau Tioman bagi membantu tabung kemanusiaan Gaza. Bendera ini akan diserahkan sekali lagi pada hari OMGFest! Fasa 2 nanti.

Oh ya, OMGFest! turut akan diadakan di negeri lain seperti Kelantan, Johor Bahru, Pulau Pinang. Jadi, untuk mereka yang join membuat jualan boleh hubungi nombor dan email yang tertera di bawah.  So jangan lupa. Kita jumpa kat  di sana!!!

ok..

OMGFest!
Tarikh :
28 September 2014 (AHAD)
Masa : 10 Pagi – 9 Malam
Tempat : Dewan Raja Muda Musa,
Kompleks Belia & Kebudayaan Selangor,
Seksyen 7 Shah Alam, Selangor

Pertanyaan Booth
Hubungi :
 011-2626 1656 (Daz) / 019-279 6276 (Liza)
Email : enquiry@omgfest.my

Leave a Reply

Scroll to Top