Month: May 2012

Resepi Spaghetti Carbonara Lada Hitam

Assalamualaikum peepss.. Hari ni aku berjaya buat Spaghetti Carbonara.. Resepi spaghetti carbonara  ni  paling mudah untuk di buat berbanding ngan spaghetti bolognese.. tapi kalau nak jugak resepi blognese boleh ke sini  Resepi Spagheti Bolognese.. Tapi sekarang aku nak gitau resepi Spaghetti Carbonara Lada Hitam…. hehe.. mudah tersangat mudah… check bawah ni.. Bahan-Bahan:- 1/2 bungkus spaghetti …

Resepi Spaghetti Carbonara Lada Hitam Read More »

Beli Handphone Secara Installment tanpa kad kredit!

Assalamualaikuam.. Hai.. Semua orang tahu kalau nak beli phone secara installment mesti pakai kad kredit. Kalau tak tak boleh..Tapi ada seorang akan ni Mc’Sepet yang buat installment untuk jualan handphone.. Bukan takat installment sahaja, cash dan kutu pun ada.. Kedai yang bernama Kedai Handphone On9 di facebook merupakan milik Mc’Sepet, berdaftar dengan SSM dengan no …

Beli Handphone Secara Installment tanpa kad kredit! Read More »

Kepak ayam penyebab Kanser Rahim bagi perempuan

Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. Kenyang makan kepak ayam bakar.. Ops.. Ok, hari ini baru aku tahu bahawasanya, kepak ayam boleh jadi penyebab Kanser Rahim bagi perempuan.. Kenapa? Untuk makluman, bahagian ayam yang akan di suntik dengan steroid adalah bahagian kepak dan leher ayam.. Suntikan dibuat bagi tujuan pembesaran ayam tersebut berdasarkan permintaan tinggi ayam dalam kalangan penduduk …

Kepak ayam penyebab Kanser Rahim bagi perempuan Read More »

Cara nak handle Suami Jarang Solat

SAYA sudah berkahwin dan tertekan dengan sikap suami. Suami jarang solat dan apabila ditegur, dia bermasam muka. Keadaan itu menyebabkan saya mengalah dan mudah memaafkannya. Pernah saya tegur dengan cara lembut tetapi tetap tidak berhasil. Apabila memikirkan ikatan perkahwinan yang dibina selama sembilan tahun, saya akhirnya mengalah. Kadangkala, sabar seorang isteri ada hadnya. Pernah sekali …

Cara nak handle Suami Jarang Solat Read More »

Scroll to Top