Month: April 2013

Semakan Keputusan ke Matrikulasi 2013/2014 untuk Lepasan SPM

Semakan Keputusan ke Matrikulasi 2013/2014 untuk Lepasan SPM.. Hari paling ditunggu untuk meraka yang menagmbil SPM pada tahun 2012.. Dan semakan telah pun di buka hari ini.. Hanya pelajar SPM 2012 yang telah membuat permohonan sebelum tarikh tutup pada 10 Oktober 2012 boleh menyemak keputusan di laman sesawang seperti berikut:  Klik –> http://www.moe.gov.my Atau, 1. Talian telefon …

Semakan Keputusan ke Matrikulasi 2013/2014 untuk Lepasan SPM Read More »

Bahaya Pukau, Elakkan Berjalan Seorang Diri

Assalamualaikum… Tadi selepas kelas, sementara tunggu pomen datang untuk baiki motor singgah dulu kat meja study di Fakulti Perakaunan dan Perniagaan untuk tegur seorang member. Sembang sembang, teringat akan status beliau di facebook yang menyatakan supaya kawan kawan tak hubungi beliau melalui phone kerana hilang segala galanya.. Tertanya tanya, macam mana boleh hilang. Aku jangka …

Bahaya Pukau, Elakkan Berjalan Seorang Diri Read More »

Keseksian Seluar Slack dan Baju Muslimah!

Assalamualaikum.. Selamat sejahtera semua… Ha.. entry controversi… Keseksian Seluar Slack Ok.. sebelum start aku nak cakap.. entry ni takda mengaibkan sesiap pon.. hanya pemerhatian dari aku sendiri… Seluar slack? Seluar yang orang selalu buat pergi kerja.. atau di pakai semasa tujuan formal.. biasa perempuan muslimah suka pakai seluar slack dan kurang pakai seluar jeans..tapi ada jugak …

Keseksian Seluar Slack dan Baju Muslimah! Read More »

Luahan Seorang Isteri – Kenapa Suami Cari Lain

Assalamualaikum… Lately aku selalu update entry lewat malam.. sebab terlampau busy kot. Assignment, Test, dan macam macam hal. Hari ni nak cite pasal luahan seorang isteri – Kenapa suami cari lain. Aku terbaca kisah ni di fanpage cikepal. Dia menerima email dari seseorang yang menceritakan kisah ini. Aku boleh cakap kat sini, untuk mereka yang …

Luahan Seorang Isteri – Kenapa Suami Cari Lain Read More »

Cara Upgrade Firmware v17 Ninetology Black Pearl 2

Assalamualaikum.. Cara Upgrade Firmware v17 Ninetology Black Pearl 2.. Entry sebelum ni aku just buat pandang pertama dan 6 perkara yang anda perlu tahu mengenai Ninetology Black Pearl 2. Untuk entry ni aku akan letak cara upgrade firmware v17 ninetology black pearl 2. Kalau anda tengok pada handphone anda kat bahagian Setting >> About Phone anda …

Cara Upgrade Firmware v17 Ninetology Black Pearl 2 Read More »

Scroll to Top