Skip to main content

Hi,

Pengalaman baru. Tak pernah tahu pun ada tempat print Business card yang boleh siap dalam masa yang cepat,. 30 minit? 1 jam? or 2 jam?..

Saya sendiri dah ada name card untuk blog sendiri. Tapi memandangkan itu untuk blog memang tak sesuai la nak digunakan bila pergi event atau trip bukan atas nama blog sendiri.

Esok sebenarnya ada trip ke Selangor dibawah anjuran Tourism Selangor. Saya pergi sebagai Media mewakili Portal Siraplimau.com. Dah lama pergi event dan trip bawah Siraplimau tapi tak ada business card sendiri atas nama Siraplimau.

Kebetulan bos suruh staff siap name card, jadi buat la untuk saya sekali. Saya tak tahu Q Print Station tutup pukul berapa, tapi saya dah ada dekat Nu Sentral pukul 3.00. Lepak McD kejap cari internet, sebab berdasarkan maklumat saya dapat, business card boleh siap dalam masa 2 jam.

Design business card dah ada. Simple je. Tapi kurang menarik. Jadi rujuk la dekat google dan Graphicriver.com untuk dapatkan idea. Buat baru. Dalam masa 2 jam. Siap design. Mujur gak ada Fahmy tolong edit. Saya? tukang mengarah hahaha..

Q Print Station KL Sentral Print Business Card Murah

Q Print Station : 30 Minit business card saya siap!

Tak pernah perasan kiosk Q Print Station dekat KL Sentral. Mencari juga la tadi, tapi mujur ada kawan-kawan facebook yang sudi bagitau kat mana. Sungguh, tak pernah perasan pun kewujudan Q Print dekat KL Sentral hehe.

Bila design dah siap, pukul 6 pergi dekat Kiosk Q Print Station. Tak ramai orang.Terus pergi kaunter, kasi pandrive. Dia touch up touch up sikit dan pilih kertas, dalam 5 minit, ready to print Dia cakap lagi setengah jam datang amik.

Eh cepatnye. Rupa-rupanya memang cepat. Sebab masa tu tak ada Q.

Design Business Card

Sedikit maklumat saya boleh kongsi mengenai Q Print Station Kl Sentral.

  • 100pcs / RM38
  • Harga sama untuk kertas gloss dan biasa . Jadi saya pilih Gloss.
  • Siap dalam masa 30 minit -2 jam. (tengok pada Q dan jumlah)
  • Staff baik, mesra pelanggan.
  • Landmark – Kawasan pelepasan KLIA Express (Depan Touch n Go)
  • Tutup pukul 7 petang.

See, bukan 1 jam atau 2 jam. tapi print business card 30 minit je. Gila cepat. Kalau tahu print kat sini je. Hish.

Business Card Murah

Hasilnya!!

Kalau ada yang mencari tempat print business card yang cepat, boleh ke Q Print Station KL Sentral ni seperti alamat di bawah.

Parking? Boleh drop by kawan dekat departure KLIA Express tu. Kalau tak ada kawan. Sila la parking di NU Sentral lebih murah berbanding KL Sentral dan bangunan berdekatannya. Tapi memandangkan saya tak suka parking dekat NU Sentral sebab divider dia lebar sangat dan kereta saya LOWERED dan tak reti ambil side, saya parking la dekat bangunan SSM. RM20- ringgit tunai kena! haha

Q Print Station KL Sentral Kiosk 1, Level 1, KLIA Ekspres Departure Hall, P.O.

Cik Na

Cik Na

"The past cannot be changed. The future is yet in your power girl."

2 Comments

Leave a Reply