Month: July 2013

Dilema Blogger 2 : Cara Kekalkan Hubungan Baik Dengan Advertiser

Assalamualaikum.. yeahh!!.. kita masuk #tipsblogging lagi.. Kali ni untuk dilema. Beberapa hari lepas saya ada post dekat group blogger bertanya kan pendapat mengenai advertiser yang tak bayar payment ikut waktu yang di berikan. Maksudnya janji date 30 hb Mac, tapi dua tiga minggu selepas date tuh baru depa bayar, atau depa tak bayar langsung.. Tak …

Dilema Blogger 2 : Cara Kekalkan Hubungan Baik Dengan Advertiser Read More »

Ebook Lulus Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat F41

Assalamualaikum.. Sebelum ni aku ada tulis pasal ebook Peperiksaan Pegawai Diplomatik, hari ni aku nak cakap pasal Ebook Lulus Peperiksaan Teknologi Maklumat F41.. Khas bagi mereka yang akan hadapi peperiksaan pegawai teknologi maklumat F41 dalam beberapa hari lagi.. Masih mencari rujukan tambahan dan soalan contoh untuk menjawab Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41? Usah risau …

Ebook Lulus Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat F41 Read More »

Soalan Percubaan UPSR 2013 Negeri Kelantan

Soalan Percubaan UPSR 2013 Negeri Kelantan Assalamualaikum.. Kat sini saya kumpulkan Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2013 Negeri Kelantan untuk panduan cikgu cikgu ataupun ibu bapa.. Koleksi soalan trial UPSR 2013 ini akan di update dari masa ke semasa bergantung kepada sumber soalan dan jawapan yang saya temui.. Saya akan kumpul dan kongsikan di sini .. …

Soalan Percubaan UPSR 2013 Negeri Kelantan Read More »

Soalan Percubaan UPSR 2013 Pulau Pinang

Soalan Percubaan UPSR 2013 Pulau Pinang Assalamualaikum.. Kat sini saya kumpulkan Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2013 Pulau Pinang untuk panduan cikgu cikgu ataupun ibu bapa.. Koleksi soalan trial UPSR 2013 ini akan di update dari masa ke semasa bergantung kepada sumber soalan dan jawapan yang saya temui.. Saya akan kumpul dan kongsikan di sini .. …

Soalan Percubaan UPSR 2013 Pulau Pinang Read More »

Soalan Percubaan UPSR 2013 Negeri Perak

Soalan Percubaan UPSR 2013 Negeri Perak Assalamualaikum.. Kat sini saya kumpulkan Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2013 Negeri Perak untuk panduan cikgu cikgu ataupun ibu bapa.. Koleksi soalan trial UPSR 2013 ini akan di update dari masa ke semasa bergantung kepada sumber soalan dan jawapan yang saya temui.. Saya akan kumpul dan kongsikan di sini .. …

Soalan Percubaan UPSR 2013 Negeri Perak Read More »

Soalan Percubaan UPSR 2013 Negeri Perlis

Soalan Percubaan UPSR 2013 Negeri Perlis Assalamualaikum.. Kat sini saya kumpulkan Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2013 Negeri Perlis untuk panduan cikgu cikgu ataupun ibu bapa.. Koleksi soalan trial UPSR 2013 ini akan di update dari masa ke semasa bergantung kepada sumber soalan dan jawapan yang saya temui.. Saya akan kumpul dan kongsikan di sini .. …

Soalan Percubaan UPSR 2013 Negeri Perlis Read More »

Soalan Percubaan UPSR 2013 Negeri Johor

Soalan Percubaan UPSR 2013 Negeri Johor Assalamualaikum.. Kat sini saya kumpulkan Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2013 Negeri JOHOR untuk panduan cikgu cikgu ataupun ibu bapa.. Koleksi soalan trial UPSR 2013 ini akan di update dari masa ke semasa bergantung kepada sumber soalan dan jawapan yang saya temui.. Saya akan kumpul dan kongsikan di sini .. …

Soalan Percubaan UPSR 2013 Negeri Johor Read More »

Scroll to Top