Month: July 2017

Tafsiran Mimpi Diajak Kahwin 2

Jodoh yang tak pasti dan tafsiran mimpi diajak kahwin…

Tafsiran Mimpi Diajak Kahwin | Ada orang suruh cerita pasal jodoh. Terfikir nak bercerita pasal jodoh dan mimpi diajak kahwin oleh seseorang yang agak rapat kebelakangan ni. Masa kecil-kecil selalu je kalau mimpi, orang kata terbalik. Tapi entah kenapa, tiba-tiba rajin nak pergi google pasal tafsir mimpi ni. Mimpi ni terjadi 3 4 hari lepas …

Jodoh yang tak pasti dan tafsiran mimpi diajak kahwin… Read More »

(Kisah Benar) Suami Mimpi Isteri Nikah Lagi. Ya ALLAH, Sakitnya hati ni! Baru paham perasaan diduakan.

(Kisah Benar) Suami Mimpi Isteri Nikah Lagi. Sakit hati seminggu didunia realiti! HAHA

Kisah ini diceritakan oleh seseorang di Facebook Kisah Rumah Tangga. Tertarik sungguh saya nak kongsi kisah ni.. Macam kelakar pon ada. Tapi haaa.. Walau mimpi, brother ni sakit hati sampai seminggu di dunia realiti. Agaknya macam mana kalau betul perempuan boleh bernikah lain. Haha. Kisah beliau… Slm warga KRT. admin pless hide profile wife ye …

(Kisah Benar) Suami Mimpi Isteri Nikah Lagi. Sakit hati seminggu didunia realiti! HAHA Read More »

11 Produk Kecantikan Disenarai hitam 2017

11 Produk Kecantikan Disenarai Hitam 2017

11 Produk Kecantikan Disenarai hitam 2017 | Memang kecoh tahun ni mengenai Produk Kecantikan yang disenarai hitam pada tahun 2017. Yang paling dikenali adalah Produk Tati. Walaupun baru baru ini pengasas tadi telah pun membuat Trademark untuk produk TATI akan tetapi masih ramai yang meragui produk tersebut.  Pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) bahagian Regulatori Farmasi …

11 Produk Kecantikan Disenarai Hitam 2017 Read More »

ShopBack Beri Ganjaran Tunai untuk Kaki Shopping.

ShopBack Beri Ganjaran Tunai untuk Kaki Shopping.

ShopBack Beri Ganjaran Tunai untuk Kaki Shopping.. Kita dah ada syarikat penerbangan yang menawarkan ganjaran point kepada pembeli.  Kita dah ada syarikat agensi pelancongan yang memberikan ganjaran point juga sekiranya mengambil pakej dengan mereka. Kini kita ada laman web beli belah online, Shopback beri ganjaran tunai kepada pelangan dengan pulangan duit sehingga 30%. Ha.. cash …

ShopBack Beri Ganjaran Tunai untuk Kaki Shopping. Read More »

Scroll to Top