Month: July 2016

Resepi Samperit Sedap

Resepi Biskut Semperit Susu Sedap Viral Dapat 39,000 share dalam 24 jam!

Hi uols… Dah plan nak buat kuih raya ke tahun ni? Dah kumpul resepi? Ke belum lagi? hehe.. Kite dah stanby dah tahun ni, 30 hari 30 resepi.. Hahaha.. Acah-acah rajin. Rasa tak jadi kot. Sebab busy business jubah tahun ni. Tapi takpe, tetap nak kongsi resepi yang telah dikongsikan oleh Puan Azlina Ina di …

Resepi Biskut Semperit Susu Sedap Viral Dapat 39,000 share dalam 24 jam! Read More »

Grilled Chicken Chop bersama Sos Black Pepper Makan di Inns J Cafe Port Dickson Pasti Puas Hati -036

Inns J Cafe Port Dickson Cafe Hipster Western dan Melayu! Puas Hati!

Hi, Anda sekarang berada di Port Dickson? Mencari tempat makan sedap di Port Dickson? Atau mencari cafe untuk lepak di Port Dickson sambil makan makanan yang super sedap? Inns J Cafe ada! Cafe ni boleh di kategori sebagai Cafe Hipster. Interior design sangat cantik! Terletak di LUKUT, Port Dickson. Hari tu masa pergi Port Dickson …

Inns J Cafe Port Dickson Cafe Hipster Western dan Melayu! Puas Hati! Read More »

Scroll to Top